nikerosheone

Vita huset kommer behålla andra utgiftsminskningar i förmånsprogram som den har föreslagit tidigare, inklusive ett krav på att rikare Medicare-mottagare betalar mer, sade tjänstemän.De föreslagna levnadsskostnaderna, som stöds av många republikaner och nu avsatt av Obama, skulle använda ett annat inflationsindex för att anpassa årliga förmåner.http://nikerosheone.se/ Många ekonomer tror att den alternativa formeln, kallad ‘kedjat konsumentprisindex’, återspeglar bättre konsumtionsbeteende.

Även om det nya Obama-förslaget inte innehåller den betydande skuldreduktionsidén, säger Vita huset att en separat översyn av invandringslagstiftningen, i kombination med långsammare växande sjukvårdskostnader,nike bag sport så småningom skulle resultera i en statsskuld som är lägre som en andel av den totala ekonomin än prognostiserad i tidigare administrationsbudgetar.nikerosheone Det står för underskott eftersom en del av ekonomin kommer att ligga under 2 procent efter 2023 2024 räkenskapsåret.

Administrationsbudgeten förväntas bli mer haussead om det skattemässiga bilden än en nyligen prognos från det icke-partiella kongressbudgetkontoret.nike barcelona Ekonomer vid CBO prognostiserade tidigare denna månad att underskotten skulle falla till 2,6 procent av ekonomin 2015 och sedan stiga till ungefär 4 procent mellan 2022 och 2024.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *